Katrori ITS

Microsoft Dynamics Navision Implementues dhe zyrtar i projektve (3)

	 	 

Microsoft Dynamics Navision Implementues dhe zyrtar i projektve (3 pozita)

Përgjegjësitë:

 • Implementimi i sistemeve ERP (Navision) tek klientet e kompanisë;
 • Analiza dhe dokumentimi i proceseve biznesore të klienteve;
 • Krijimi i relacioneve të mira me klientet;
 • Përgjegjës/e për implementim të projekteve sipas dinamikes së paraparë me planin e punes;
 • Merr pjesë në takime, mbledhje apo evente publike, kur është e nevojshme;
 • Bën trajnimin e stafit të klientit për përdorimin e sistemit;
 • Raporton mbi ecurinë e projekteve në baza ditore të menaxherët e projekteve;
 • Merr pjesë në testimet interne dhe kualitetit të kontrolles së projekteve;
 • Jep zgjidhje për problemet në sistem, të parashtruara nga klientet;
 • Përformon edhe detyra tjera të caktuara nga përgjegjësit;

Kualifikimi:

 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e lartë, të profilit Ekonomik, Financa
 • Kandidatet duhet të kenë përvojë në implementim të sistemeve ERP (preferohen kandidatët që kanë punuar me Navision)
 • Preferohen kandidatët që kanë mbaruar kurse te kontabilitetit apo janë të certifikuar në kontabilitet;
 • Aftësi për të punuar në grupe/ekipe dhe nën presion;
 • Aftësi të mira komunikimi dhe njohje të mirë në të shkruar dhe folur të gjuhes angleze;
 • Njohje të konceptit të ERP sistemeve;
 • Duhet të jetë i përshtatshëm për të punuar jashtë orarit dhe gjatë fundjavës, nëse është e nevojshme;
 • Duhet të ketë patentë shofer, kategoria B;
 • Duhet të kenë njohuri të mira të gjuhes Angleze, në të folur dhe shkruar;
 • Duhet të ketë njohuri rreth programeve për menaxhim të databazave SQL 2008R2, SQL2012;
 • Kandidatët që kanë njohuri rreth NAVISION 2009, 2013, 2015,2016, 2017 kanë përparësi.

Afati i konkursit do të mbetet i hapur deri me 12.07.2019. Inkurajohen të gjithë kandidatet që i përmbushin kriteret e mësipërme që të na dergojnë një CV dhe letër motivuese në: 

hr@katrori-its.com.

Vetem kandidatet e përzgjedhur do ftohen për fazen e testimit dhe intervistimit.

TAGS: KatroriPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 720
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC