Katrori ITS

Microsoft Dynamics Navision Developer

	 	 

Microsoft Dynamics Navision Developer (1 pozitë):

Përshkrimi i Punës:

Kandidati do te jetë i përfshirë në:

 • zhvillimet në projekte të reja bazuar në zgjidhjet NAVISION;
 • Implementimi dhe mirëmbajtja e projekteve ekzistuese.

Kandidatet duhet të jenë vetë-iniciator dhe me njohuri të gjerë biznesi në lëmin e ERP-ve.

Përgjegjësitë:

 • Zhvillimet e funksionaliteteve të reja në sistemin NAVISION;
 • Mirëmbajtja e kodit ekzistues në projektet aktuale;
 • Punon ngushtë me menaxherët në kompani për të dizajnuar zgjidhje të reja;
 • Planifikon dhe implementon integrimin e proceseve me aplikacione të tjera ndërlidhëse me NAVISION;
 • Ndihmon në përmirësimin e procesve të biznesit.

Kualifikimet:

 • Preferohet, kandidati të jetë i certifikuar në NAVISION dhe të ketë të kryer fakultetin e Shkencave Kompjuterike ose Inxhinierisë Kompjuterike.

Aftësitë:

 • Përvojë shumë të mirë në zhvillime NAV, preferohet edhe certifikimi;
 • Përvojë në kodimin C/AL (të paktën 1- 2 vjet) në NAV 5.0, 2013 deri 2018;
 • Përvojë pune në NAV dhe SQL Server (1-2 vjet);
 • Të kuptoj mirë proceset ERP;
 • Përvojë në dizajnimin e zgjidhjeve, dokumentimin dhe trajnimin;
 • Përvojë në integrimin me aplikacione tjera;
 • Përvojë në upgrade nga NAV 2009 në versionet me të reja 2013, 2015, 2016, 2018.

 Aftësitë tjera:

 • Jashtezakonisht i strukturar mirë;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Respekton afatet kohore për projekte të ndryshme;
 • Punon në grup;
 • Ndihmon antarët tjerë të grupit;
 • Aftësi të mira analitike;
 • Aftësi të punoj në më shumë se një projekt.

Afati i konkursit do të mbetet i hapur deri me 12.07.2019. Inkurajohen të gjithë kandidatet që i përmbushin kriteret e mësipërme që të na dergojnë një CV dhe letër motivuese në: 

hr@katrori-its.com.

Vetem kandidatet e përzgjedhur do ftohen për fazen e testimit dhe intervistimit.

TAGS: KatroriPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 503
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC