1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kërkesa të përgjithshme për pozicionin e punës IT, Kosovë

Aftësi teknike

 • Infrastruktura e rrjetit: Kandidati duhet të ketë përvojë pune me infrastrukturën e rrjetit, të përfshijë ruterat, switches, firewalls dhe pajisjet e tjera të rrjetit.
 • Administrimi, Mirëmbajtja dhe Siguria e Rrjetit: Kandidati duhet të ketë përvojë në administrimin e rrjetit, duke përfshirë konfigurimin dhe menaxhimin e pajisjeve të rrjetit, monitorimine performancës së rrjetit dhe zgjidhjen e problemeve të rrjetit.

 

 • Preferohet të ketë përvojë në sigurinë e rrjetit, duke përfshirë zbatimin e protokolleve të sigurisë, dhe ruajtjen e masave të sigurisë së rrjetit.
 • Të ketë njohuri te protokolleve të rrjetit (TCP/IP, HTTP, FTP dhe SMTP).
 • Kandidati duhet të njohë shumë mirë Sistemin Operativ Windows, paketën Microsoft Office, instalimin dhe mirëmbajtjen e printerave/skanerave.

Edukimi

 • Të ketë përfunduar studimet në Shkencat Kompjuterike/Informatikë/Elektronikë ose degë studimi ekuivalente.

Eksperinca

 • Të ketë të paktën 2 vite eksperiencë në fushën e IT.

Aftesitë komunikuese

 • Aftësi të mira komunikuese. Bashkëpunues në punët në grup. 
 • Gjithmonë i prirur për të krijuar një ambjent pune më të mirë nëpërmjet një qëndrimi pozitiv ndaj gjërave.

Gjuhët e huaja

Kandidati duhet të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze. 

Aftësi të tjera

 • Të ketë aftësi shumë të mira në analizimin dhe zgjidhjen e problemeve teknike në kohë reale.
 • Përshtatshmeri me teknologjitë e vjetra dhe ato të reja.
 • Menaxhim të mirë dhe me efektivitet të kohës.
 • Aftësi të mira organizative per proceset e punës.
 • Aftësi analitike për zgjidhjen e problemeve
 • I gatshëm për të lëvizur me makinë në cfarëdo lloj orari sipas nevojave të punës qofshin këto emergjente apo jo.
 • Të jetë person që dëshiron të mësoj nga praktikat më të mira të kompanisë Rossmann dhe në rast nevoje sipas punës mund të udhëtoj në Shqipëri apo EU për trajnime përkatëse.

 Orari i punës është orar I plotë. Paga e kënaqshme.

Lokacioni: Rr: Bulevardi Nene Tereza,1.1,ZIP 10000, Prishtina·Kosove

Afati i aplikimit deri me 10.10.2023. Vetëm kandidatët e pershtatshëm do të telefonohen për një intervistë/testim perkatës.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët plotësojnë kushtet e cekura më lart për të aplikuar. Të interesuarit duhet të sjellin CV-në në gjuhën angleze së bashku me foto në email adresën hr@rossmann-ks.com duke shënuar në subject pozicionin për të cilin aplikoni.

 

 

 

 

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 10/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet