1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MUNDËSI PUNËSIMI
NDIHMESE E PASTRIMIT (1 Pozitë)

Studio Erlet Mucolli Pilates, E M ‘PILATES’ është lidere e industrisë të Pilates në Kosovë.
Si pjesë e suksesit dhe zgjerimit të aktiviteteve të kompanisë, ofrohet mundësia për të punësuar
1 person me orar të plotë, që do të angazhohet për të asistuar kompaninë në mirëmbajtje të
objektit tonë.
Lokacioni:
· Prishtinë.
Data e fillimit të punës:
· 01 Tetor 2023.
Përgjegjësitë:

 • Të sigurojë një mjedis të pastër dhe higjienik për klientët dhe stafin tonë
 • Kryen detyra të rregullta të pastrimit dhe të ruajtjes të pastërtisë të përgjithshme të studios,
 • Eshtë përgjegjës për mbajtjen e pastërtisë së hapësirës së studion, duke përfshirë zonën e
  ushtrimeve, tualetet, zonën e pritjes dhe zona të tjera të përbashkëta.
 • Eshtë përgjegjës për pastrimin e pasqyreve, dyerve, dritareve të studios, ventilimin,klimatizimin.
 • Eshtë përgjegjëse për pastrimin e dyshemesë dhe largimin e pluhrave brenda studios.
 • Mirëmban lulet dhe hapësirat e gjelbërta të studios.
 • Pastron dhe dezinfekton pajisjet e ushtrimeve, dollapet, materialeve dhe mjetet tjera sipas nevojës.
 • Zbraz koshët e mbeturinave dhe zëvendëson qeset sipas nevojës.
 • Pastron dhe dezinfekton tualetet, duke përfshirë tushet dhe lavamanet.
 • Sigurohet që të gjitha furnizimet e pastrimit të jenë në dispozicion dhe të rregullt.
 • Monitoron, inventarin e produkteve të pastrimit dhe njofton menjëherë Menaxherin e Studios kur të duhet rimbushur furnizimi.
 • Raporton menjëherë Menaxherit të Studionit për çdo nevojë për mirëmbajtje ose riparim shtesë brenda hapësirave.
 • Respekton të gjitha rregullat e sigurisë, përfshire aktivizimin e alarmeve dhe mbylljen e dyerve dhe dritareve.
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur me minimalisht ndërhyrje.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Shkathtësi të mira fizike
 • Eksperiencë e mëparshme në mirëmbajtje
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë

Mënyra e aplikimit dhe afati kohor
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit më poshtë deri me datë 28 Shtator
2023. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet