Restaurant Envy - Food & Drinks
Kamarier/e (5), Shankist/e (2), Ndihmës Kuzhinier/e (2)
Shpërndaje
	 	 

Restaurant Envy – Food & Drinks, shpall konkurs për këto vende pune:

 1. Kamarier/e (5 vende)
 2. Shankist/e (2 vende)
 3. Ndihmës Kuzhinier/e (2 vende)

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Kamarier

 • Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët
 • Të ketë përvojë pune si kamarier
 • Të jetë fleksibil dhe I shoqërueshëm

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Shankist

 • Të ketë përvojë pune si shankist
 • Të jetë fleksibil dhe I shoqërueshëm

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Ndihmës Kuzhinier

 • Të ketë njohuri dhe përvojë pune për përgaditjen e ushqimeve të ndryshme
 • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
 • I përgjigjet kërkesave të kuzhinierit dhe e asiston gjatë orarit të punës

Kushtet e punes dhe pagesa shume e volitshme.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne perms email adreses: muharrem0558@hotmail.com apo numrave te kontaktit: 049 958 714 dhe 049 899 899

TAGS: Restaurant EnvyPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1063
Kategoria Hoteleri
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC