EPPC Kosova

Vende të lira të punës (10)

	 	 

EPPC Kosovo kërkon kandidatë për dhjetë pozita të lira për klientin e saj, një ndër resortet më të njohura në Gjakovë.

Kandidati/ja duhet të jetë profesionist/e me përvojë në pozitën që aplikon dhe të jetë i/e gatshëm/gatshme të punoj sipas specifikave dhe nevojave të vendit të punës.

Pozitat e lira:                                 

 • Dy kuzhinierë/e;
 • Dy ndihmës Kuzhinierë/e;
 • Recepsionist/e;
 • Banakier/e;
 • Dy Kamarierë/e;
 • Mirëmbajtëse Higjiene;
 • Punëtor Shtëpiak.

Specifikat e punës:                       

 • Kandidati/ja duhet të kenë përvojë pune;
 • Njohja e gjuhës angleze e domosdoshme, kurse njohja e gjuhëve tjera të huaja është përparësi (kjo vlenë për pozitat: Recepionist/e dhe Kamarier/e);
 • Orari i punës është me dy ndërrime (07:00-15:00 dhe 15:00-23:00);
 • Puna zhvillohet në gjashtë ditë të javës;
 • Puna jashtë orarit të rregullt paguhet shtesë;
 • Kandidatët që jetojnë jashtë Gjakovës mund të ju sigurohet fjejtja.

Detyrat dhe përgjegjësitë:           

Detyrat dhe përgjegjësitë ipen sipas specifikave dhe nevojave të pozitës përkatëse, të cilat diskutohen në intervistë me kandidatët e kualifikuar.

Të dhënat:

Pozicioni:    Të ndryshme;

Vendndodhja:      Gjakovë;

Paga:     Shumë konkurruese;

Aplikimet mbyllen:     12.07.2019.

Si të aplikoni:                                   

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin përkatës për të cilin aplikoni (p.sh. nëse aplikoni për recepsioniste, në subject e shkruani ‘Recepsioniste’) në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

TAGS: EPPC KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2259
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC