1
PREMIUM

Operator i Shërbimit të Kujdesit Ndaj Klientit

Ruaj
Baboon Delivery
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Baboon po punëson Operatorë të Shërbimit të Kujdesit Ndaj Klientit 

Pozicioni: Operator i Shërbimit të Kujdesit Ndaj Klientit       
Sektori: Customer Service 
Vendndodhja: Prishtinë/ Kosovë

Baboon është kompania lider në Shqipëri në ofrimin e shërbimit të porositjes së ushqimit online,
por jo vetëm. Themeluar në vitin 2015, Baboon është tashmë një kompani e konsoliduar dhe e
ndërtuar në departamente të mirëfillta me mbi 100 punonjës dhe me mbi 500 biznese partner.
Baboon është një kompani me zgjerim të shpejt dhe së fundmi ka hapur degën e tij edhe në
Kosovë. Me zyra në Icon Towers dhe me një staf shumë miqësor, kompania jonë mirëpret
cilindo aplikantë për punë në pozicionin: Operatorë të shërbimit të kujdesit ndaj klientit në Shtetin e Kosovës.

Detyrat

 • Realizon dhe i përgjigjet telefonatave me klientët. (inbound & outbound)
 • Kontrollon dhe verifikon në sistem porositë.
 • Informon klientët mbi Aplikacionin dhe shërbimet.
 • U pergjigjet pyetjeve që klientët dërgojnë në chat/ whats app.
 • I ben follow up klienteve deri ne zgjidhjen e kerkeses/ ankeses perkatese
 • Sigurohet që gjithmonë të respektojë rregulloren e punës.
 • Bashkëpunon me koleget për zgjidhjen e problematikave.
 • Transmeton çdo problem dhe ankesë të klientëve, te personat përgjegjës.

Kushtet e Punës

 • Puna organizohet në turne është full time job
 • Kushte pune 100% sipas Kodit te Punes
 • Nje vakt ushqimi të përfshirë nga kompania
 • Transport të perfshire për motive pune
 • Leje vjetore dhe festa zyrtare sipas Kodit te Punes
 • Dita e ditelindjes pushim
 • Mundesi reale per promovim dhe rritje ne karriere

Kritere të tjera

 • Të mos jetë në marrëdhënie shkolle.
 • Duhet të ketë njohuri të mira gramatikore dhe njohes/e e gjuhes angleze.
 • Jane avantazh eksperienca të meparshme pune në poste, taxi, aeroport, agjensi udhetimi,
  e-commerce.

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV Përmes butonit Apliko Këtu
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, datë
10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale
Baboon ju mirëpret!

Kategoria Administratë
Skadon 20/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet