1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

GJIMNAZI CAMBRIDGE - PEJË, i licencuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë me
numër licence 4452/02-1, bazuar në Ligjin Nr.04/L-032 për Arsimin Parauniversitar dhe Statutin e
Shkollës, shpallë konkurs për plotësimin e vendit të punës si:
- Mirëmbajtëse ……………….………….. (1)


Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtja e ambienteve të brendshme të shkollës;
  • Zbrazja dhe pastrimi i koshave;
  • Pastrimi i tavolinave, karrigave;
  • Pastrimi i zonave të tualetit dhe rimbushja e tualetit;
  • Pastrimi i dyerve dhe dritareve;
  • Kontrollimi i niveleve të stokut të materialeve të pastrimit;
  • Raportimi i të gjitha defekteve/rreziqeve menjëherë te kujdestari ose mbikëqyrësi.

Mënyra e aplikimit
Të interesuarit mund të na kontaktojnë në njërin nga numrat e telefonit +383 49 554 500 ose të
vijnë fizikisht në objektet e Gjimnazit Cambridge në Pejë.

SHËNIM:
Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri me datë 30.09.2023

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 30/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet