1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania INVESTITAL LLC kërkon të punësojë :

2 PERSONA PËR INFORMIM, MARKETING DHE SHITJE NË BARNATORE

Secili person me përvojë pune, e/i cili duhet të plotësojë këto kushte:

  • Te kryejë promovimin dhe informimin e barnatoreve dhe farmacisteve mbi produktet;
  • Udhëheqjen e prezantimit dhe shitjen e produkteve e gjithashtu të bëni zhvillimin, raportimin dhe mbajtjën e kontakteve personale me barnatore dhe stafin e tyre;
  • Prezantimin dhe lançimin e produkteve në takime grupore me farmacistë;
  • Ne kërkojmë një person me pervoje pune ne mjekesi, biologji, teknologji ushqimi, farmaci apo ndonjë fushë të ngajshme përkatëse, me patent shoferi të kategorisë B valid;
  • Ju duhet të jeni person bindës, me përvojë profesionale, aftësi të mira komunikuëse dhe njohuri me standardet e PC.

Të interesuarit, luten të dërgojnë biografinë (CV-në) në e-mail adresën: asistenca@globalsher.com

Aplikacionet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë nuk do të merren në konsideratë.

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret do të ftohen për intervistë.

INVESTITAL LLC rezervon të drejtën e ndryshimit apo revokimit të këtij konkursi, në çdo kohë pa dhënë arsye për këtë!

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet