1

Punëtor në market

Ruaj
Express Store
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Pozita:- Punetor në market

 Vendi: Pejë

 Lloji: Orari plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni  konsumatoret me mirësjellje
 • Të përgjigjeni në pytjet e konsumatorëve duke i ofruar shërbim
 • Të mrëpresin konsumatorët dhe ofrojnë mbeshtetje gjatë procesit të blerjes
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për hapësirat shitëse dhe mjetet e punës
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në market
 • Serioz, i përgjegjshem dhe i perkushtueshem për punën

Kërkesat për poziten:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në sherbim ndaj konsumatoreve dhe shitje në pakicë
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë
 • Të jetë i aftë të punoj në ekip dhe të ketë aftësi organizative

  Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësorë
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit: Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com  Konkursi mbetet i hapur nga data: 19.09.2023 deri  28.09.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/09/23 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet