1
PREMIUM

Pirunist për Reach Truck

Ruaj
Edoni
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PIRUNIST PER REACH TRUCK

Përgjegjësitë kryesore:

  • Lëvizja e paletave në depo me anë të pirunarit
  • Përgadit paletat me produktet përkatese sipas porosisë
  • Të ekzekutojë ngarkesat/dërgesat brenda magazines në mënyrë të sigurtë
  • Në baza ditore, inspekton dhe kryen mirëmbajtje

Kualifikimet dhe kerkesat:

  • Përvojë pune të mëparshme (obligative)
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë

Mënyra e aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozitë, plotesoni aplikacionin duke klikuar butonin më poshtë. Nuk kërkohet CV. 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 19/10/23 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet