1
PREMIUM

Teknik / Serviser i Teknikës së Bardhë (3), Monter (2), Praktikant (4)

Ruaj
Aztech Electronics
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitat:

Lokacioni: Mazgit

 • TEKNIK (Serviser) i teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve dhe sistemeve te klimatizimit (3 Pozita);
 • MONTER i sistemeve të klimatizimit (2 pozita);
 • PRAKTIKANT (me pagë të rregullt dhe bonuse) me mundësi punësimi në servisimin dhe montimin e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve dhe sistemeve te klimatizimit (4 Pozita).

Kualifikimet për teknik (serviser):

 • Të ketë të përfunduar shkollimin në fushën teknike apo ndonjë trajnim relevant;
 • Të ketë eksperiencë pune në fushën e teknikës së bardhë, elektroshtepijakeve dhe sistemeve te klimatizimit;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj ne ekip;
 • Të ketë patent shoferin (kategoria B);

Kualifikimet për monter i sistemeve të klimatizimit:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesem;
 • Te ketë eksperiencë pune në montimin e sistemeve të klimatizimit;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj në ekip;
 • Të ketë patent shoferin (kategoria B);

Kualifikimet për praktikant:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin në fushën teknike apo të ngjajshme;
 • Të ketë vullnet dhe interesim gjatë programit të praktikës teknike në teknikë të bardhë, elektroshtepijake dhe sisteme të klimatizimit;
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj në ekip;
 • Patent shoferin (kategoria B) është përparsi.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
 • Ju lutem e shënoni në subjekt se për cilin lokacion aplikoni.
 • Afati për aplikim deri me datë: 18.10.2023

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 18/10/23 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet