1
PREMIUM

Trajnim - Çështjet ligjore të bizneseve nga marrëdhënia e punës

Ruaj
Top Consulting
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Top Consulting, organizon trajnimin 2 ditorë me titull:

ÇËSHTJET LIGJORE TË BIZNESEVE NGA MARRËDHËNIA E PUNËS

Datat: 𝟭𝟮 & 𝟭𝟯 𝘁𝗲𝘁𝗼𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟯

𝟭𝟳:𝟯𝟬-𝟮𝟬:𝟬𝟬

Vendi: Prishtinë.

 • Përmbajtja e trajnimit:
 • Përpilimi i kontratës së punës (shembuj praktik);
 • Kontrata me kohë të caktuar & pacaktuar;
 • Kontrata për punë dhe detyra specifike;
 • Anex kontratat;
 • Rregulloret bazike të punës;
 • Klasifikimi i shkeljeve të lehta dhe të rënda në vendin e punës;
 • Lllojet e pushimeve në punë (përpilimi i vendimeve);
 • Vendimi për ndërprerjen e marrëdhënies së punës nga ana e Punëdhënësit;
 • Vendimi për ndërprerjen e marrëdhënies së punës nga ana e Punëmarrësit;
 • Vendimi për ndërprerjen e marrëdhënies së punës me marrëveshje;
 • Deklarata e konfidencialitetit
 • Shembuj praktikë

Çmimi i trajnimit është: 𝟳𝟱 𝗲𝘂𝗿𝗼, ku përfshihet edhe Certifikata e pjesëmarrjes si dhe materiali i trajnimit.

𝐌ë𝐧𝐲𝐫𝐚𝐭 𝐞 𝐩𝐣𝐞𝐬ë𝐦𝐚𝐫𝐫𝐣𝐞𝐬!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar në linkun: https://bitly.ws/V3Z5

tel: +383 43 578 005; topconsulting.ks@gmail.com

 

Nxitoni sepse numri i vendeve është i limituar!

Rezervimi i vendit bëhet vetëm me konfirmim të pagesës.

Kategoria
Skadon 12/10/23 (15 ditë)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet