1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shtator, 2023

Në kuadër të rritjes së kërkësës  për produktet dhe zhvillimit rajonal , kompani Vali-Impex shpk shpall

KONKURS

Për anëtar të ri të stafit në pozitën

Depoist

 Nga kandidatja/kandidati pritet të

  • Menagjimi i depos dhe stoqeve ne depo
  • Pergaditja e mallit per distributerat sipas faturave
  • Menagjimi i kthimit te mallit
  • Pranimi i mallit me arritjen e kamionave
  • Numerimi i mallit
  • Mirmbajtja e depos
  • Dergesa të caktuara të mallit

Personat që e konsiderojnë vehtën të kualifikuar nëkuptim të shkollimit dhe përvojës mund të dërgojnë CV-në info@vali-impex.com me titull të e-mejllës “Aplikim për punë-Depoist”

Suksese !

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 19/10/23 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet