1
PREMIUM PLUS

Shofer (m/f/d) - Mundësi Pune në Gjermani

Ruaj
Knettenbrech Gurdulic
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli: Pozita e Shoferit (m/f/d) - Mundësi Pune në Gjermani

Përshkrimi i Punës:

Kompania Knettenbrech&Gurdulic është në kërkim të një Shoferi të kategorisë C dhe C1 për të iu bashkuar ekipin tonë të suksesshëm në 35 lokacionet tona në Gjermani.

Përshkrimi i Pozitës:

Pozicioni i Shoferit është një rol i cili kërkon një profesionist dhe një shofer të kualifikuar.

Detyrat dhe përgjegjësitë përfshijnë:

 • Kryerja e detyrave të transportit dhe dorëzimit në 35 lokacionet tona në Gjermani.
 • Drejtimi i mjeteve të flotës së kompanisë, duke përfshirë mjete të markave të njohura si Mercedes dhe MAN.
 • Respektimi i orarit të punës 40-45 orë në javë, me një grafik të përshtatshëm 5 dite pune në javë.
 • Sigurimi i një shërbimi të shkëlqyeshëm ndaj klientëve dhe trajtimi i tyre me respekt dhe kujdes.
 • Zbatimi i njohurive të gjuhës gjermane (niveli A2/B1) ose anglishtes në komunikimin e përditshëm me ekipin dhe klientët.
 • Mirëmbajtja e dokumentacionit të nevojshëm, përfshirë lejen e drejtimit të kategorisë C/CE dhe kartën shoferi të vlefshme.
 • Vërejtje! Është obligative posedimi i kodit 95 ose kategoria C ose C1 para vitit 2009!!!
 • Përdorimi i pajisjeve speciale të mjetit për të garantuar sigurinë dhe kujdesin e dërgesave.

Kualifikimet dhe Përvoja:

 • Leje drejtimi e kategorisë C/CE dhe kualifikim bazë për shoferë.
 • Pasaporta e vlefshme ose viza e BE-së për punësim në Gjermani.
 • Njohuri të gjuhës gjermane (niveli A2/B1) ose anglishtes për komunikim efikas.
 • Përvojë e mëparshme në drejtim dhe transport është një avantazh.

Oferta:

 • Tarifa fikse për orë pune dhe pagesa e përpiktë në kohë.
 • Shpenzime dhe shpërblime shtesë për punën e jashtë orarit.
 • Ofrimi i veshjeve dhe të gjitha pajisjeve të nevojshme për të kryer punën, pa kosto për ju.
 • Mundësi për të punuar në një flotë të moderne me pajisje speciale.
 • Mundësi e punësimit të përhershëm në një ambient të stimulueshëm dhe sfidues.
 • Strehim i lirë në dispozicion për të ndihmuar në sigurimin e një vendi të qëndrueshëm.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit 'APLIKO KËTU'

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet