1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Afrigroup po zgjerohet dhe hap konkurs për:
  • Shofer - kategoria B, C 
  • Merchandiser - Peje, Gjakove, Prizren

Të interesuarit për punë mund të kontaktojnë në numrin në email: info@afrigroup.co

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 18/10/23 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë, Prizren, Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet