1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
MINIMAX hap konkurs pune për pozitat si më poshtë:
  • Shitës/e
  • Depoist në logjistikë
  • Pastruese 
 
Kërkesat për këto pozicione janë:
  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Eksperiencë pune në pozitën e kërkuar
  • Etikë e lartë profesionale 
Përgjegjësitë kryesore për shitës/e:         
  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;
 
Kontakt:
 
Email: hr@minimax-ks.com
Numri telefonit: +38345266007

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 18/10/23 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet