1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Agjent/e i/e thirrjes ne gjuhen Gjermane.

Kërkesat e kompanisë:

  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës së lartë përmendur.
  • Aftësi të mira komunikuese me klientët.
  • Informon klientët për kompaninë.
  • Menaxhon dhe raporton tek personi përgjegjës.
  • Aftësi të menaxhojë kohën.
  • Eksperienca e mëparshme në fushë të ngjajshme është përparësi.
Dërgoni CV/rezumene tuaj tek ggcompanykosova@gmail.com

Kategoria Telekomunikim
Skadon 18/10/23 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet