1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mercury Sports-Skechers shpall konkurs për Agjente e Shitjes

Detyrat dhe pergjegjesite:
  • Mirpret dhe sherben klientin;
  • Udhezon klientet dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve;
  • Shitja produktive dhe prezantimi i ofertave;
  • Rregullimi ,mirbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve te brendit;
  • Aftesi per komunikim;

Orari i punes: 6 ore 30 minuta

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/10/23 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet