1

Asistent/e Administrativ/e

Ruaj
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

https://konkursi.rks-gov.net/jobs?servant=2&status=2

Kategoria Administratë
Skadon 28/09/23 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet