1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në Hotel Gorenje & Pastiçeri

Kuzhinier/e – 1  pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatisë ushqimin e caktuar në bazë të porosisë;
 • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
 • Detyra të tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale:

 • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hoteleri së paku 2 vite;
 • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;

Pozita:  Punëtor/e  në prodhimin e ëmbëlsirave/Pastiçeri - 1 pozitë
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatit lloje të ndryshme të ëmbëlsirave, brumërave dhe akulloreve sipas menysë;
 • Monitoron stokun për nevoja të prodhimit;
 • Të jetë kreativ/e në krijimin e menyve të reja;
 • Detyra tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale

 • Përvojë e punës së paku 1 vite e dëshmuar në pastiçeri;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 14.09.2023 deri më 30.09.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 30/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet