1
PREMIUM PLUS

Arkitekt, Inxhinier Ndërtimi (Prishtinë)

Ruaj
Orient Kubz Construction
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Orient Kubz Construction është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për pozitat e mëposhtme:

1 x Arkitekt dhe
1 x Inxhinier Ndërtimi

Kualifikimet e nevojshme për aplikantët janë:

  • Përvojë pune në fushën e arkitekturës ose inxhinierisë ndërtimore të paktën 3 vite
  • Njohuri dhe aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punishtes së ndërtimit
  • Përvojë në përdorimin e programeve si ArchiCad, AutoCad, ArmCad, Tower, Microsoft Office.

Paga mujore do jetë neto prej 900+ euro.

Lokacioni: Prishtinë

Data e fundit për aplikim është më 27 shtator 2023. Ju lutemi CV-në tuaj ta dërgoni në emailin: mailto: info@kubz-ks.com

Faleminderit për interesimin tuaj për Orient Kubz Construction!

Kategoria Inxhinieri
Skadon 27/09/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet