1

Mësimdhënës/e të ciklit fillor për Qëndrim Ditor (2)

Ruaj
Bardha Qendra Edukative
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Qendra Edukative “Bardha”

Kërkojmë: Mësimdhënës/e të ciklit fillor (2 vende pune) për Qëndrim Ditor

Kushtet për kualifikim:

  • Fakulteti i Edukimit - Programi Fillor 
  • Fakulteti i Edukimit - Drejtimi Pedagogji e Përgjithshme
  • Fakulteti Filologjik – Drejtimi Gjuhë Shqipe
  • Trajnime në fushën e edukimit
  • Përvojë pune me nxënës të ciklit të ulët fillor

Detyrat e punës:

  • Përgatitja, planifikimi dhe realizimi i programit edukativ të punës
  • Kontrollimi i detyrave dhe shpjegimi i planprogramit të ciklit të ulët fillor
  • Krijimi i ambientit të ngrohtë dhe stimulues për fëmijët në Qëndrim Ditor.

Përparësi kanë kandidatet që kanë përvojë pune me fëmijë. Dërgoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në këtë e-mail: kopshtibardha@gmail.com apo kontaktoni në tel: +383 45 927 079.

Afati për aplikim është deri më 20 Shtator 2023.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet