1
PREMIUM

Merchandiser për regjionet e Prishtinës, Fushë Kosovës dhe Lipjanit

Ruaj
Buçaj
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

hr@bucaj-ks.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 01/10/23 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet