1
PREMIUM

Depoist/e (2)

Ruaj
Skechers
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mercury Sports-Skechers shpall konkurs për Depoist/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mban evidencë për të gjitha hyrjet dhe daljet e mallit nga depo,
 • Pranimin dhe dorëzimin e porosive,
 • Raporton tek menaxheri çdo ditë,
 • Mban përgjegjësi për stokun që ngarkohet dhe shkarkohet.
 • Zbaton të gjitha detyrat tjera që lidhen me Depo.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Kërkohen minimalisht 6 muaj eksperiencë pune,
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office (Excel i domosdoshem),
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto
dokumente permes butonit Apliko këtu :

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
   

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 12/10/23 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet