1
PREMIUM

Layout Designers

Ruaj
Envinion
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Envinion është kompani udhëheqëse e dizajnit në Kosovë. Vazhdimisht jemi duke i rrit kapacitetet tona dhe jemi në kërkim të profesionistëve me përvojë si dhe të talenteve të rinj.

Për ti zhvilluar projektet tona, kemi hapur pozitën për (dy) Layout Designers

Aftësitë:

  • Duhet të njohë mirë programet e Adobe-s dhe në veçanti Adobe InDesign
  • Të ketë vëmendje në detaje
  • Të njohë mirë elementet e dizajnit
  • Të ketë përgjegjësi ndaj punës dhe afateve kohore


Përgjegjësitë:

  • Dizajnimi dhe faqosja
  • Përcjellja e zhvillimeve në industrinë kreative

Na dërgoni Portfolion dhe CV-në tuaj në: jobs@envinion.com
Afati për aplikim është deri më: 13 Tetor 2023

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet