1
PREMIUM PLUS

Punëtor për Demolim dhe Pastrim të Objektit

Ruaj
Arda Rei
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania ARDA REI GROUP hap konkurs për poziten:
  • Punëtor për demolim dhe pastrim të objektit.
Lokacioni: Zona Industriale , Prishtine - Fushe Kosove
 
Mënyra për aplikim:
  • Orari per Aplikim 09:00 - 16:00
  • Email Per Aplikim : info@ardareigroup.com

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 13/10/23 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet