1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: KosovaJob
Lokacioni: Prishtina
Pozita: Specialist për Shpalljet e Punës (m/f)
Data e fillimit: Tetor 2023

Përmbledhje:

Ne jemi duke kërkuar një Specialist për Shpalljet e Punës i cili do të ketë për detyrë mbajtjen e mbështetjes administrative të përditshme për klientët tanë nga publikimi i shpalljeve për punë deri në përgatitjen e faturave. Kjo pozitë e punës është një rol tepër interesant dhe sfidues që ofron mundësinë për të punuar drejtpërdrejt me klientët tanë.

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Përgjigjja ndaj kërkesave të klientëve, çështjeve, problemeve, ankesave dhe punon me ekipin e shërbimeve të çon për të zgjidhur të gjitha këto në kohë, në mënyrë profesionale dhe të kënaqshme;
 • Vepron si urëlidhëse ndërmjet shërbimeve që ne ofrojmë dhe kërkesave të klientit.
 • Mbështet komunikimin e përditshëm me klient
 • Sigurohuni që raportimi dhe planifikimi i marrjes së klientit dhe rezultateve të jetë i saktë dhe në kohë.
 • Detyrat tjera të përgjithshme përfshirë këtu regjistrimin, menaxhimin e të dhënave dhe kërkesat e tjera të zyrës.

Kualifikimet:

 • Diplomë BSc
 • Eksperiencë e mëparshme në zyre me ambient dinamik
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze
 • Përvojë ose gatishmëri për të mësuar
 • Njohuri të mira të PC dhe MS Office
 • Vëmendje ndaj detajeve, me aftësi për të dalluar gabimet dhe detajet tjera
 • Aftësi organizative dhe menaxhuese të kohës

Cfarë ofrojmë ne:

 • Pagë konkuruese
 • Shpërblime të bazuara në KPI
 • Punoni në mjedise me ritme të larta
 • Mundësi të pafundme për rritje në karrierë
 • Zyra moderne në zemër të Prishtinës

Si të aplikoni

Ju lutemi aplikoni duke klikuar në butonin më poshtë. Aplikimi juaj është i vlefshëm vetëm përmes linkut të dhënë këtu.

Afati i fundit për aplikim është deri më 20 shtator 2023

 

Kategoria Administratë
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet