1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

QENDRA E KUJDESIT DITOR – PEMA

Shpall Konkurs

PEMA është organizatë jo-qeveritare e cila ofron shërbime psikosociale me qëllim për të krijuar një mjedis sa më mbështetës për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe të cenueshëm. Organizata vepron përmes katër qendrave të kujdesit ditor në katër komuna të Kosovës (Ferizaj, Gjilan, Pejë dhe Prizren) për të ofruar shërbime sa më të qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara si dhe familjet e tyre.  Në kuadër të projektit “Mbrojtja sociale e grupeve më të cenueshme të fëmijëve – ofrimi i shërbimeve gjithëpërfshirëse psikosociale, të strehimit dhe të rehabilitimit” të financuar nga Bashkimi Evropian dhe menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë, PEMA shpall konkurs për Këshilltar/e Psikosocial/e.

Pozita:                                                VOZITËS

Vende të punës:                                1

Qendra e Kujdesit Ditor:                  Prizren

Qëllimi kryesor i punës:

Të punojë me menaxhmentin dhe kolegët, në pajtim me legjislacionin vendor në mbrojtjen e fëmijëve dhe politikat e procedurat e organizatës, në krijimin e një mjedisi ku do të ndihmohen fëmijët dhe adoleshentët me nevoja të veçanta të cilët vizitojnë Qendrën e Kujdesit Ditor – PEMA, për t’i zhvilluar shkathtësitë për jetesë të pavarur dhe për të ndërvepruar me moshatarët.  

Përgjegjësitë kryesore

  1. Vozit fëmijët prej shkollës/shtëpive ne qendër dhe anasjelltas;
  2. Levizë karrocat ose paisjet e tjera nëse është e nevojshme;
  3. Mirëmban automjetin;
  4. Sipas nevojës e ndihmon stafin në kryerjen e detyrave të thjeshta në kuadër të ofrimit të shërbimeve/aktiviteteve me fëmijë.

Përgaditja /Kualifikimet

  • Diplomë e shkollës së mesme.
  • Përvojë pune në fusha të ngjashme (e preferuar).
  • Patent shofer – Kategoria B.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme ndërpersonale dhe të punës ekipore.

Ju lutem dërgoni aplikacionin tuaj (CV dhe Referenca) deri më 24 Shtator 2023, ora 16:00, në email adresën: pema.recruitment@gmail.com

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 24/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet