1
PREMIUM

Kamarier/e (2), Skarist/e (2), Enëlarëse (2), Ndihmës Kamarier (2)

Ruaj
Fast Food & Pizzeria 004
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food & Pizzeria 004 shpall konkurs për 8 vende të lira pune, me orar të plotë dhe gjysëm orari.

Kërkohen 2xKamarier/e ,2xSkarist/e, 2xEnë Larëse me orar të plotë pune, ndersa me gjysëm orari (4orë) kerkojmë 2xndihmës kamarier.

Paga mbi mesataren e tregut, dita e diel pushim, pushim veror dhe dimëror nga 6 ditë pune.

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen cdo ditë pune nga ora 10;00 - 16;00  në numrin e telefonit:

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 13/10/23 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet