1
PREMIUM

Supervisor (5), Promotere për Markete (Retail) (15), Promotere për Bar (15)

Ruaj
AMC Marketing
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AMC MARKETING, shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës:

 1. Supervisor (5 Pozita)
 2. Promotere për Markete (Retail)  (15 Pozita)
 3. Promotere për Bare (HoReCa)   (15 Pozita)

  (Pagesa ditore mbi mesataren e tregut)

Supervisor(Mbikqyrës tereni)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Analizon,mbikëqyr dhe drejton grupin e tij drejtë targeteve të kompanisë (Shitjes dhe promocioneve).
 • Menaxhimi i promotereve gjatë aktivitetit të promocioneve.
 • Mban evidenca dhe përpilon raporte të ndryshme në lidhje me blerësit gjatë aktivitetit promocional.
 • Të informoj në mënyrë të vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecurinë e aktivitetit promocional.
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun etj)
 • Raportimi në baza ditore tek departamenti i marketingut dhe shitjes.  

Kualifikimet:

 • Përvojë 2 vjeçare si supervisor.
 • Kandidatët duhet të kene moshën mbi 20 vjeçare.
 • Të jetë person i shkathët, dhe i motivuar për punë.
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe kordinuese.
 • Të ketë aftësi të shkelqyeshme komunikimi.
 • Të njoh mirë sektorin e Retail-it dhe HoReCa
 • Të këtë patent shofer të kategorisë B dhe veture private.

Promotere

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Promocione me orare të ndryshme në bazë të aktiviteteve në të gjitha qytetet e Kosovës.
 • Prezantimi e produktit gjatë informimit me konsumatore
 • Të informojë konsumatorët rreth fushatës së promocionit.
 • Pjesëmarrja në promovime të produkteve.

Kualifikimet

 • Kandidatët duhet të kene moshën mbi 20 vjeçare.
 • Përvoje punë ne fushën e promocionit apo shitjes është përparësi.
 • Se paku shkolla e mesme.
 • Të jetë e afte të punoj me mbikëqyrje te vazhdushme.
 • Komunikimi i mire me konsumatorë.
 • E afte të punoj në ekip dhe e pavarur.
 • Aftësi prezantimi

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitare;
 • Në rast se nuk keni CV mund ta dërgoni Emrin, Mbiemrin, Vendbanimi, Numri i telefonit dhe një foto.

  Email: promotion@amc-ks.com
  Facebook
  :  AMCCorporation
  https://www.facebook.com/AMCcorporation1

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 15/10/2023, Ora 17:00h.

 

Kategoria
Skadon 15/10/23 (18 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet