1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Pozitën “Drejtor Menaxhues” në Shkollen PROED

Përshkrimi i Përgjithshëm:

Shkolla ProEd është një institucion arsimor, shkollë e lartë profesionale e programimit, e njohur për cilësinë e lartë të arsimit dhe angazhimin ndaj përparimit të studentëve. Ne jemi në kërkim të një Drejtori Menaxhues të përkushtuar dhe me përvojë për të udhëhequr dhe zhvilluar më tej misionin dhe vizionin tonë. Drejtori Menaxhues do të ketë mundësinë të drejtojë dhe të koordinojë të gjitha aspektet profesionale edhe zhvillimin tonë arsimor.

Kriteret Bazë:

Përvoja dhe Arsimi:

  • Kandidati duhet të ketë një diplomë të nivelit të lartë në fushën e arsimit, menaxhmentit, apo fusha të ngjashme.
  • Përvoja e paktën 3 vjeçare në një pozitë udhëheqëse dhe menaxheriale në një institucion, preferohet me përvojë menaxheriale në një institucion arsimor.

Menaxhimi:

  • Aftësi të shquara udhëheqëse dhe organizative.
  • Aftësi të demonstruar për të motivuar, frymëzuar dhe udhëhequr stafin drejt arritjes së objektivave.

Vizioni dhe Inovacioni:

  • Njohuri rreth zhvillimeve të fundit në fushën e arsimit dhe teknologjisë, gatishmëri për të ndërmarrë inovacione në mësimdhënie dhe administratë.
  • Aftësi për të përcaktuar dhe zbatuar strategjitë e zhvillimit të shkollës për të përmbushur objektivat afatgjata dhe afatshkurtra.

Komunikimi dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare:

  • Aftësi të shquara të komunikimit dhe të ndërtimit të marrëdhënieve të mira me studentë, prindër, staf, dhe ndërkombëtarisht.
  • Aftësi të shquara të komunikimit dhe të ndërtimit të marrëdhënieve të mira me partneret aktual dhe potencial, qofshin ata vendor apo ndërkombëtar.

Mendimi Kritik dhe Vendimmarrja:

  • Aftësi për të analizuar situata komplekse dhe për të marrë vendime efektive dhe të bazuara.

Përkushtimi ndaj Edukimit dhe Cilësisë:

  • Njohuri të proceseve arsimore dhe përkushtim ndaj sigurimit të cilësisë së arsimit të ofruar.

Aplikimi:

Të gjithë të interesuarit luten të dërgojnë CV-në, një letër motivuese dhe se paku dy referenca në adresën info@proedacademy.com deri më 22.09.2023.

Subjekti i emailit duhet të jetë: "Aplikim për Drejtor Menaxhues - [Emri dhe Mbiemri Juaj]".

Ne do të vlerësojmë çdo aplikim të pranuar dhe do ti kontaktojm ata që përmbushin kriteret e përcaktuara për një intervistë të mundshme.

 

Kategoria Menaxhment
Skadon 22/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet