1
PREMIUM PLUS

Shpërndarës Malli (2), Puntorë në Fabrikë (5)

Ruaj
City Sa
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
City.sa shpall konkurs per punëtore për kategorite e mëposhtme:
  • Shperndares malli (2) 
  • Puntore ne Fabrik (5)
 Informacionet për Pune: 
  • Sigurim shendetesor 
  • Rransporti per Rajonin e Prishtines 
  • 1-2 javë trajnim falas nga kompania 
Detajet e mëtejshme mund te merren gjat intervistës. Intervistat zhvillohen çdo dite pune nga ora 9:00 deri në ora 17:00.
 (TË GJITHA INFORMATAT LIDHUR ME PUNËN DHE POZITAT DO TI MERRNI VETËM GJATË INTERVISTËS) 
Numrat e kontaktit jepen vetem per gjetjen e vendndodhjes ne rast se nuk e gjeni ne Google Maps: 
049340000 049761601 
 
Vendndodhja e intervistës: Zona Industriale Fushe Kosove (Miradi e poshtme)

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/10/23 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet