1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të 1 kolegu të ri në fushën e shitjes, i cili flet gjuhën Gjermane dhe Angleze shumë mirë dhe që ka aftësi për të ndihmuar klientët tanë në mënyrë efikase.

Përgjegjësitë:

 • Komunikoni efektivisht me klientët në të dyja gjuhët, anglisht dhe gjermanisht, në mënyrë të shkruar dhe të folur.
 • Trajtoni çështjet dhe pyetjet e klientëve, siguroni një zgjidhje pozitive duke respektuar politikat dhe procedurat e kompanisë.
 • Të punojë në orar të plotë
 • Të jetë proaktiv dhe team player;

Shkathtësitë që kërkohen:

 • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërveprimi me të tjerët.
 • Aftësi të shkëlqyera zgjidhjesh dhe një qëndrim i fokusuar në klientë.
 • Shkathtësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe si pjesë e një ekipi.
 • Niveli i gjuhës Gjermane dhe Angleze të jetë i lartë
 • Të përballojë punë dinamike në baza ditore;
 • Saktësi dhe fokus në pune;

Benefitet nga Starlabs:

 • Sigurimi Shëndetësor - i mbuluar 100% nga kompania. 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania. 
 • Mundësi për avancim në karrierë.
 • Ambient profesional dhe miqësor. 
 • Relax and Gaming Room.
 • Klubet Sociale dhe Sportit.
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim. 

Nëse jeni të interesuar dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, aplikoni ose dërgoni CV-në tuaj permes butonit mëposhtë ose në: jobs@starlabspro.com .

Ju lutem vini re se kandidatët të cilët plotësojnë kriteret do të ftohen për në intervistë, kriteret kryesore janë njohja e Gjuhës Gjermane dhe Angleze!

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet