1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

United Colors of Benetton Kosova shpall konkurs:

Pozita: Asistent/e  i/e shitjes (2) Prishtinë

Asistent/e  i/e shitjes - Prizren

Kandidatet  duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë eksperiencë në sektorin e shitjes
  • Të jenë komunikativë, aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkelqyshëm ndaj konsumatorit.
  • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
  • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
  • Këshillimi i klientëve gjatë blerjës
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave
  • Të jetë energjik/e, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë.

United Colors of Benetton Kosova gjendet në Sheshin Ibrahim Rugova ish Hotel Union. Nese ju e keni të njejtin pasion për modë dhe dëshironi te jeni pjesë e komunitetit më të madh në rajon, bashkohuni me ne përmes pozitës së hapur: Asistente e shitjes.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutem dërgoni CV-në tuaj duke cekur poziten dhe qytetin ku po aplikoni, dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën: 
info@benettonprishtina.com

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/10/23 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet