1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SCHAFER – ALBI MALL-PRISHTINË

Nr i tel : 044-139-122

POZITA : 2- SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës :

 • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
 • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatorëve
 • Të ju përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mbanë lokalin të pastër
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme :

 • Të jetë e shoqërueshëme
 • Të jetë stabile dhe në harmoni me rregullat
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin
 • Të jetë e gatshëme të punoj në ekip
 • Të jetë e gatshëme të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet )
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj
 • Të ketë etikë të punës.
 • Mosha (18-30)

Kualifikimet :

Shkollimi i mesëm apo Bachelor

Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi.

Të interesuarat mundë të dërgojnë CV  dhe një fotografi përmes:
Email: a.hajdari@magmahouse.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/10/23 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet