1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozite e hapur ne TxUper

Kompania TxUper hap konkurs per foles te gjuhes finlandeze dhe norvegjeze.

Pozita: Call Agent (pranimi i thirrjeve telefonike per sherbime te klienteve)

Projekti: Platforma shitese ne Suedi  dhe Norvegji

Tipi i punes: FULL TIME

TxUper eshte nje kompani outsource e bazuar ne Prishtine, e specializuar ne sherbime telefonike ne gjuhet skandinave. 

Pozita kerkon te jeni ne sherbim te klientit permes thirrjeve telefonike. 

Kerkesat: 

 • Te jene te rrjedhshem ne gjuhen finlandeze ose norvegjeze.
 • Te jene te motivuar per te ndihmuar klientet.
 • Te kene njohuri bazike ne programet Excel, Word dhe PowerPoint.
 • Pervoja paraprake ne customer support eshte nje perparsi ne aplikim.

Cka ofrojme ne:

 • Paga fillestare nga 500 euro me mundesi te rritjes ne page dhe ne pozite.
 • Sigurimi shendetsor.
 • Te gjitha pagesat tatimore.
 • Zyre ne qender te Prishtines
 • Mundesi e punes nga shtepia
 • Shtese ne pagen mujore per kanditatet nga qytetet tjera
 • Trajnime te ndryshme per zhvillimin tuaj profesional

Kandidatet e interesuar per me shume informata rreth pozites se hapur, mund te dergojn CV-ne e tyre ose pytjet per informata me te detajuara ne email ose ne numrin e telefonit:

mergime@tadait.se

+38343890196

Kategoria Telekomunikim
Skadon 11/10/23 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet