1

Rrobaqepëse, Mirëmbajtëse

Ruaj
Valon Pestisha
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

VALON PESTISHA shpall konkurs për pozitat:

  • Rrobaqepëse,
  • Mirëmbajtëse

Kriteret dhe detyrat

  • Rrobaqepsja duhet të ketë përvojë paraprake
  • Mirëmbajtesja ka për detyrë mirëmbajtjen e lokalit

Orari

Rrobaqepëse: 08:00 - 16:00

Mirëmbajtëse: Gjysme orari, 12:30 - 16:30

Të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: valon.p@live.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet