1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

StarLabs është në kërkim të 1 kolegu të ri, i cili flet gjuhën Gjermane dhe Angleze shumë mirë dhe që kanë aftësi bazike teknike në rregullimin e problemeve të zakonshme kompjuterike.

Përgjegjësitë:

 • Mësimi sa më i shpejt i teknologjive që klienti i StarLabs kërkon;
 • Të punojë në orar të plotë;
 • Të ketë aftësi të komunikimit me klient në gjuhën Gjermane;
 • Të jetë proaktiv dhe team player;

Shkathtësitë që kërkohen:

 • Njohuri të sistemeve operative Windows dhe macOS;
 • Njohuri në rregullimin e problemeve të zakonshme me këto sisteme;
 • Njohuri bazike në rrjeta dhe internet;
 • Niveli i gjuhës Gjermane të jetë i lartë;
 • Të përballojë punë dinamike në baza ditore;
 • Saktësi dhe fokus në pune;

Përfitimet për të qenë pjesë e Starlabs përveç pagës si kompenzim financiar, ofrojm:

 • Sigurimi Shëndetësor - i mbuluar 100% nga kompania 
 • Kontributet pensionale - të paguara plotësisht nga kompania 
 • Mundësi për avancim në karrierë 
 • Ambient profesional dhe miqësor 
 • Relax Room 
 • Ambient pune pa presion të lartë apo mikromenaxhim 

Nëse jeni të interesuar  dhe dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të mrekullueshëm ku keni mundësinë të zhvilloheni edhe në arenën ndërkombëtare, atëherë çfarë prisni, aplikoni duke plotësuar formularin përmes butonit "Apliko Këtu' ose dërgoni CV-në tuaj në: jobs@starlabspro.com

Ju lutem vini re se kandidatët të cilët plotësojn kriteret do të ftohen për në intervistë, kriteret kryesore janë njohja e Gjuhës Gjermane dhe Angleze!

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 25/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet