1
PREMIUM

Asistent i Shitjes, Arkatar, Staf i Depos

Ruaj
LC Waikiki Retail Company
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Bëhuni pjesë e ekipës tonë, si:

  • Asistent i shitjes
  • Arkëtar
  • Staf i depos

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni dhe Pozita) në
email adresën: GİLAN.RETAİLPARK@LCWAİKİKİ.COM
apo edhe direkt në pikën tonë në Gjilan, rruga “Mulla Idrizi”, tek Retail Park - Gjilan.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/10/23 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet