1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

POZITAT;

  1. Depoist
  2. Merchandiser/e (per terene te ndryshme ne tere Kosoven)

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

Poztia 1)

  • Pranimi, ndarja, ngarkimi/shkarkimi i porosive te mallit
  • Organizimi i stoqeve.

Pozita 2)

  • Është përgjegjës/e për zgjerimin, ruajtjen, pozicionimin, dhe ekspozimin e të gjitha produkteve të kompanisë, në pikat/terenin e caktuar.

 KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KERKUAR

  • Shkollimi i mesem
  • Pervoja e punes perparesi (jo obligative)

Ditet e punes; E Hene - E Premte (Te shtunen dhe te Dielen dite pushimi)

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojn per pozitat e lartecekura duke derguar email ne info@albulenaimpex.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/23 (3 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet