1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KORPORATA RUGOVE është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me
brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të
bëhen pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Shkabaj, Prishtinë.

Pozitat e hapura janë:

SHOFER - kat. C (x2)
SHOFER - kat. B (x4)
SHITËS AMBULANTIV (x5)
MERCHANDISER (x4)

DISA NGA PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE:
SHOFER (kat. B & C)

 • Transporton mallrat e korporatës në territorin e Republikës së Kosovës
 • Është përgjegjës për mallrat gjatë transportimit të tyre.
 • Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar.
 • Vozit automjetet e korporatës, si dhe është përgjegjës për automjetet që i drejton.
 • Mirëmban automjetin, si dhe respekton në mënyrë rigoroze Kodin Rrugor.

SHITËS AMBULANTIV

 • Është përgjegjës për shitje ambulantive në rajonin dhe pikat e caktuara paraprakisht.
 • Ruan klientët ekzistues dhe gjen klient të rinjë.
 • Zgjeron rrjetin e distribuimit për produktet/brendet ekzistuese dhe ato të reja.
 • Ndjek planin e departamentit të shitjes për të gjitha produktet e ujit, djathit dhe të tjerat.
 • Vëzhgon tregun dhe konkurrencën.

MERCHANDISER

 • Siguron pozicionim sa më të mirë të produkteve nëpër markete.
 • Mirëmban dhe pastron ekspozimin e produkteve të kompanisë nëpër rafte sipas standardeve.
 • Kontrollon afatet e produkteve dhe stoqet.
 • Ndihmon në realizimin e promovimeve të produkteve.
 • Shpërndan material dhe rekuizita të ndryshme të marketingut sipas nevojës.

KUALIFIKIMET DHE KËRKESAT

 • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në pozitën e kërkuar në këtë konkurs.
 • Për pozitën shitës ambulantiv, merçendaizer dhe shofer kat. B, të ketë patent shofer kategoria B.
 • Për shofer kat. C, të ketë patent shofer kategoria C.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

ÇKA OFRON KORPORATA RUGOVE

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Transport nga qyteti i Prishtinës për në Shkabaj.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

SI TË APLIKOHET
Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes butonit APLIKO KËTU ose në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë ose të plotësojnë aplikacionin e punës që mund ta merrni në zyrën tonë në Shkabaj.
Afati i fundit për aplikim është data 30 shtator 2023, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e
ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.
Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe
inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet