1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shpallje për vende të lira të punës nga Pro Transport Shpk – 2  Pozita

Pozita “Zyrtar për transport dhe logjistikë

Fushëveprimi i pozitës:

Organizimi dhe zbatimi i shërbimit të transportit tokësor dhe detar të mallërave nga pika e origjinës deri te pika finale e destinimit.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Komunikon me klientët për porosi të ngarkesave të reja duke mbajtur komunikim me klientin rreth kerkeses specifike te sherbimit ne njeren ane dhe organizimin e transportit me furnitorin me te pershtatshem ne anen tjeter.
  • Pergatitja e ofertes nga dergimi i cmimit deri te pranimi i saj nga klienti;
  • Monitorimin e mbarevajtjes se procesit te transportit perfshire zgjidhjen e problemeve gjate transportit, koordinimin me agjensionet doganore dhe percjelljen/arkivimin e dokumentacionit perkates gjate zhvillimit te operacionit.
  • Pregaditja dhe percjellja e cargo manifestit te departamenti i financave sipas ofertes se pranuar nga klienti;
  • Percjelljen e raporteve te transporteve te kryera.

Kriteret dhe kushtet për pranim:                                                       

  • Pervojë pune minimum 3vite , preferohen kandidatët që kanë përvoje pune në sektorin e njejtë apo në funksionin e shitjes,
  • Kualifikimi i lartë universitar (bachelor) është i obligueshëm,
  • Njohuri e mirë e gjuhës serbe dhe angleze (per njeren pozite nevojitet edhe gjuha serbe edhe angleze, kurse per tjetren vetem angleze),
  • Njohuri e mirë e paketës Microsoft Office, MS Excel në veçanti,
  • Aftësi të shkathëta në komunikim me palë si dhe punën ekipore.

Kushtet e pageses: Rroga + Bonusi minimum 800.00 euro ne muaj.
Vetëm kandidatët që i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të thirren në fazen e intervistës. CV duhet të dërgohen përmes email-it në adresën info@pro-ks.com jo me vonë se 15.09.2023.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet