1

Arkatare, Shitës/e Ambulantiv/e (2)

Ruaj
Butrinti Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shitës/e Ambulantiv/e (2)

Detyrat:

 • Promocion dhe prezantim të mallit tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët.
 • Viziton në baza ditore konsumatorët.

Kriteret:

 • Patentë shoferi kategoria B.
 • Të jetë bashkëpunues dhe i saktë në kohë.
 • Të jetë komunikues dhe i artikuluar për prezantim të mirëfilltë të produkteve.
 • Me vetë iniciativë të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Përvojë pune 2 vjeçare.

Arkatare 

Kriteret:

 • Te jete e moshes 23-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
 • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: butrintishpk@hotmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/10/23 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet