1
PREMIUM

Asistent/e të Shitjes ,Visual Merchandiser

Ruaj
Koton
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KOTON, për plotësimin e nevojave me staf, shpall konkurs pune për këto pozita:

  • ASISTENT/E TË SHITJES (4) - Prishtina Mall
  • ASISTENT/E TË SHITJES (4) - Abi Çarshia, Prizren
  • ASISTENT/E TË SHITJES (3) - Ring Mall, Ferizaj
  • ASISTENT/E TË SHITJES (3) – Avior Mall, Fushë Kosovë
  • DEPOIST (2)- Ring Mall, Ferizaj
  • VISUAL MERCHANDIZER (2)- Prishtina Mall

Benefitet:

  • Pagë konkurruese
  • Bonuse në shitje
  • Ambient i mirë pune

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online në: https://bit.ly/3P0VGz6 , apo përmes numrit kotaktues: +383 43 578 005

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/10/23 (9 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet