1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Gusto Café hap konkurs pune per keto pozita :

Gusto HQ ‘’Qagllavice ‘’

 • Financa/ 1 vende i  lire pune ,
 • Burime Njerzore/ 1 vende i lire pune ,
 • Menaxher/e 1 vende i lire pune ,
 • Ndihës Pasticeri /1 vende i lire pune 
 • Pergjegjës Ndërrimi 1 vende i lire pune ,
 • Pizzamen /1 vende i lire pune ,
 • Kamarjer/e 1 vende I lire pune ,
 • Sanitari  / 2 vende te lira pune ,

Gusto Sheshi Zahir Pajaziti ‘’Prishtine ‘’

 • Pergjegjës Ndërrimi / 1 vende i lire pune ,
 • Barista /1- vende i lire pune ,

Gusto Rruga ‘B ‘’Prishtine’’

 • Menaxher/e 1 vende i lire pune ,
 • Pergjegjës Ndërrimi /1 vende i lire pune .
 • Barista/1 vende i lire pune .

 Gusto’’ Mitrovice ‘’

 • Sanitari /1 vende i lire pune .

Gusto ‘’Gjilane’’

 • Kamarier (2)
 • Shankist 1 

Gjithqka që ju duhet të ofroni është:

 • Energji pozitive 
 • Shkathtësi organizative 
 • Vetinicativë
 • Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie me rregulla nderkombëtare
 • Të punoni në ekip

Cfare ofrojmë:

 • Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi 
 • Mundesi avansimi në karrierë
 • Trajnime profesionale 
 • Shërbime shtesë nga kompania .

CV-të duhet të dërgohen në email adresën: gustocoffee.hr@gmail.com ose në  Tel: 044-626-700
Preferohet që bashkë me CV-në të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur  do të kontaktohen.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 07/10/23 (6 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet