1
PREMIUM PLUS

Career Start Program: Full-Stack Software Engineer (4), Software Quality Assurance (QA) Engineer (2), Cyber Security Engineer (2)

Ruaj
Beriflapp
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Beriflapp Career Start Program (8 pozita)

Në kompaninë Beriflapp, ofrojmë 8 pozita në tri Career Start Programs:

 

  • Career Start Programs është zhvilluar dhe do të mbahet nga inxhinierët senior të kompanisë Beriflapp.
  • Kontratë pune në kompaninë Beriflapp për ata që janë të suksesshëm në program.
  • Programi është paraparë për studentë të shkencave kompjuterike (të vitit të fundit, por edhe për të sapodiplomuarit). Studentët me nota të mira apo që kanë përvojë, do të kenë përparësi.
  • Aftësi shumë të mira të komunikimit në gjuhën angleze.
  • Pjesëmarrësit do të paguhen gjatë vijimit të Career Start Program.

Personat e interesuar mund t’i dërgojnë CV-në dhe dokumentet përcjellëse (si projektet, certifikata e notave, etj) të tyre në email adresën: jobs@beriflapp.com apo përmes formularit në web.

Afati i fundit për aplikim: 24.09.2023

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 24/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet