1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli i punës: “Koordinator Marketingu”

Vendndodhja: Gjilan, Kosovë

Lloji i punës: Me kohë të plotë

Përmbledhje e kompanisë:

RIGA PHARM është një kompani farmaceutike lidere në Republikën e Kosovës.

Ne po kërkojmë një Koordinator Marketingu për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje dhe për të kontribuar në suksesin tonë të vazhdueshëm.

Ky rol është i ideal për një individ të orientuar drejt detajeve dhe të organizuar, të pasionuar pas marketingut dhe të etur për të ngritur karrierën e tyre në një nivel tjetër.

Detyrat e punës:

Si Koordinator Marketingu në RIGA PHARM, do të jeni përgjegjës për detyrat kryesore të mëposhtme:

 • Koordinimi i fushatës: Ndihmoni në planifikimin, zhvillimin dhe ekzekutimin e fushatave të marketingut nëpër kanale të ndryshme të mediave audio-vizuale, mediave digjitale dhe jo vetëm.
 • Krijimi i përmbajtjes: Bashkëpunoni me ekipin e marketingut për të krijuar materiale tërheqëse marketingu, video dhe audio-reklamave, përmbajtjen e mediave sociale dhe materialet promovuese.
 • Mbështetja e aktiviteteve: Ndihmoni në planifikimin dhe koordinimin e ngjarjeve të marketingut dhe aktiviteteve promovuese, duke përfshirë logjistikën dhe materialet e nevojshme për realizim.
 • Analiza e të dhënave: Analizoni të dhënat e performancës së fushatës së marketingut për të gjurmuar matjet kryesore dhe për të ofruar njohuri të zbatueshme.
 • Prezenca e mediave sociale: Ndihmoni në menaxhimin dhe rritjen e pranisë sonë në mediat sociale duke planifikuar aktivitetet dhe duke qëndruar aktual me tendencat e mediave sociale.

Kërkesat:

Për të shkëlqyer në këtë rol, kandidati ideal duhet të zotërojë kualifikimet e mëposhtme:

 • Diplomë Bachelor në Marketing, Komunikim ose një fushë të ngjashme.
 • 1-2 vjet përvojë relevante në marketing,
 • Aftësi të forta komunikimi me shkrim dhe verbal.
 • Aftësi softverike në fushën e marketingut
 • Aftësi të theksuara organizative dhe vëmendje ndaj detajeve.
 • Aftësia për të menaxhuar shumë detyra dhe projekte në të njëjtën kohë.
 • Mendësia kreative
 • Aftësi të forta për zgjidhjen e problemeve dhe aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe bashkëpunuese.
 • Eksperiencë me menaxhimin dhe reklamimin e mediave sociale.
 • Aftësitë e dizajnit grafik
 • Përvoja e mëparshme në është përparësi

Në RIGA PHARM, ne vlerësojmë diversitetin dhe jemi të përkushtuar për të krijuar një mjedis pune gjithëpërfshirës.

Nëse jeni një profesionist i motivuar dhe i pasionuar i marketingut që kërkon të rritni karrierën tuaj me një kompani dinamike, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin e Koordinatorit të Marketingut në RIGA PHARM.

Si të aplikoni?

Ju lutemi dorëzoni CV-në tuaj dhe një letër motivuese që përshkruan kualifikimet tuaja dhe pse jeni i përshtatshëm për këtë pozitë në apliko@rigapharm.com

Ju mirëpresim!

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 30/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet