1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Versa Engineering SHPK shpall konkurs pune. Kërkojmë «Inxhinierë të Ndërtimtarisë» të motivuar dhe entuziastë për të bashkëpunuar në projekte inovative.

Përgjegjësitë dhe aktiviteti juaj në firmë përfshin:

  • Vizatimin dhe zhvillimin e planeve të ndërtimit
  • Mbështetjen e inxhinierëve të tjerë sipas kërkesës
  • Angazhimi i rregullt sipas ligjeve në fuqi

Çfarë ju pret në Versa Engineering:

Detyra dhe përgjegjësi interesante, duke filluar nga projekte të ndërtimit të lartë e deri tek inxhinieria e urave dhe infrastrukturës. Një ambient pune motivues dhe me mundësi pune nga shtëpia.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Diplomë Bachelor ose Absolvent/e në Fakultetin e Ndërtimtarisë (Konstruktiv/ Hidro)
  • Përvoja e punës është përparësi
  • Njohuri të mira kompjuterike
  • Njohuri të programit AutoCAD. Njohja e ALLPLAN është përparësi
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në email-in info.versaengineering@gmail.com me titull “Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë” deri 07.10.2023.

Vetëm kanditatët e përzgjedhur ftohen për intervistim.

Prishtinë, Kosovë.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 07/10/23 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet