1

Kamarier/e, Banakier/e

Ruaj
Qendra Tregtare LIRiDONI
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Qendra Tregtare LIRIDONI është qendër tregtare e cila funksionon për rreth 20 vite, e përbërë prej Supermarketit, Tekstilit, Restaurantit dhe Kafeterisë në disa lokacione në Kosovë, me një personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë.

Për shkak të zgjerimit të kompanisë në lokacione të reja dhe me qëllim të plotësimit të vendeve të punës QT LIRIDONI më datë 06 Shtator 2023, shpallë këtë:

K O N K U R S

Për pozitat e punës si në vijim:

 1. Kamarier/e;
 2. Banakier/e;

Vendi i Punës: Raushiq Pejë, Deçan dhe Piskotë Gjakovë;  

NE OFROJMË:

 • Respektim përtej kërkesave ligjore nga legjislacioni i punës në Republikën e Kosovës;
 • Mundësi dhe përkrahje në zhvillim dhe avansim në karrierë;
 • Pagë konkurruese dhe të dinjitetshme;
 • Vlerësim të rregullt;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Ambient dhe atmosferë të shkëlqyeshme të punës.

Aplikimin tuaj mund ta bëni në këto forma:

 1. Magjistralen Pejë – Deçan, Raushiq, Pejë;
 2. Rr. “Dëshmorët e Kombit”, Deçan; dhe
 3. Rr. “Nëna Terezë” pn. Dardani (Piskotë) Gjakovë.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 20.09.2023. Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë, Pejë, Deçan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet